ПОЧИСТВАНЕ НА ЛАПТОП ОТ ПРАХ

Експресно почистване на лаптоп в София, с включена смяна на термо паста на процесор и графична карта. Професионално почистване на лаптоп от прах, на добра цена. Всяко почистване и профилактика на прегряващ лаптоп се извършва в рамките на работния ден – обикновено в рамките на 2-3 часа. Като част от профилактиката е включено и външно почистване на лаптопа, доколкото е възможно.

 

Професионално почистване на лаптоп от прах

 

Почистване на лаптоп извършваме чрез пълно разглобяване, изчистване на прахта от всички детайли с четка, отделяне вентилатора на лаптопа от радиатора за максимално добро премахване на проникналият в охладителната система прах. Пълното почистване на всички компоненти включително пластмасовите капаци е неразделима част от добрата трудова практика – в противен случай вентилатора на лаптопа засмуква остатъчната прах и води до по-скорошна нужда от ново почистване на лаптопа.

 

Не спестяваме от труд при почистването на лаптопа, не продухваме външно с компресор. След сглобяване на почистеният лаптоп, той ще бъде във външния вид в който е оставен в сервиза – без драскотини по корпуса, с всички винтчета.