Er zijn verschillende webontwerpen, van websites die gebouwd zijn met sjablonen en “bouw je eigen” site creërende applicaties tot meer complexe websites die beheerd worden door inhoud en e-commerce ontwerpen zoals die gebruikt worden door de grote merken zoals Amazon, eBay en Tesco. Sommige bedrijven, Wilt u een professioneel logo laten ontwerpen? en zelfs grote bedrijven, hebben lelijke en slecht gemaakte websites. Er zijn websites die er prachtig uitzien, maar die door hun grote afbeeldingen en geringe tekstinhoud tijd nodig hebben om te laden, niet gebruiksvriendelijk zijn en niet bieden wat bezoekers willen.

Goed webdesign

Hoewel veel aspecten van web design kunnen verschillen van de ene site naar de andere website, zijn veel dingen identiek over de meeste websites online beschikbaar. Het meest opvallende is het navigatiemenu. logo design De manier waarop het menu functioneert op een website en verschijnt is van vitaal belang, omdat uiteindelijk, degenen die komen naar een site zijn op zoek naar specifieke criteria die hen kan maken om te blijven of interactie met de site of elders gaan. Het vermogen van een website om gebruikers betrokken te houden wordt vaak de stickiness genoemd. Bezoekers willen een aangename en visueel opwindende ervaring, maar wat nog belangrijker is, ze willen een gebruiksvriendelijke ervaring. Gebruiksvriendelijkheid is een cruciaal element voor websites die willen dat klanten een tijdje blijven, vragen stellen en, uiteindelijk, een transactie afronden of een artikel of aankoop doen. flyer designer

Eenvoudig te gebruiken webdesign

Internetgebruikers geven de voorkeur aan websites die eenvoudig te navigeren zijn, omdat ze niet telkens opnieuw willen leren hoe ze door een website moeten navigeren. Ze zijn in staat om elke website te navigeren binnen slechts enkele seconden van het browsen op de homepage van een website. Langer en ze zullen vertrekken om elders te gaan. Het is essentieel voor een website om snel en efficiënt te zijn. interactie is cruciaal en het hebben van een website die snel laadt is cruciaal om ervoor te zorgen dat een website succesvol is. Zelfs met snellere internetverbindingen, zoals breedband, willen gebruikers niet zitten wachten.

Stelt u zich eens voor, u komt een winkel binnen in de hoofdstraat en wordt genegeerd door winkelpersoneel dat 5 minuten aan de balie staat, ook al heeft u duidelijk gemaakt dat u hulp nodig heeft. Er is een directe correlatie met hoe een webgebruiker zich voelt als hij op een onvriendelijke website aankomt: slecht ontworpen, moeilijk te navigeren, ontoegankelijk en traag bij het laden. Zorg ervoor dat de website goed doordacht is en zo gebouwd dat hij gebruiksvriendelijk is, dat hij de unieke kenmerken van uw bedrijf weergeeft in duidelijk herkenbare, aantrekkelijke oproepen tot actie en dat hij goed georganiseerd is met een gebruiksvriendelijk menu is van cruciaal belang voor de doeltreffendheid ervan.

Flash Web Ontwerp

Recente ontwikkelingen in web design, waaronder Flash animatie en high-definition video content, hebben ervoor gezorgd dat er prachtige websites zijn gemaakt die gebruik maken van krachtigere interactie en visuele effecten. Maar met deze “high end web design komt een prijs. Vaak zijn websites die zwaar leunen op Flash-inhoud ongelooflijk moeilijk te downloaden. Ze bevatten meestal een voortgangsbalk die geleidelijk door de browser beweegt om de tijd aan te geven wanneer de site aan het laden is.

Vergelijkbaar met voortgangsbalken die je misschien hebt gezien als je videobewerkingssoftware of 3-D renderprogramma’s gebruikt, of je speelt spelconsoles waarop ze worden weergegeven terwijl je wacht tot spellen beginnen te laden. Internetgebruikers houden er over het algemeen niet van om 3 tot 5 minuten te wachten tot een website geladen is, zelfs niet als die een video, animatie of afbeeldingen in hoge resolutie heeft. Zij zijn op zoek naar snelle, informatieve en webpagina’s die rijk zijn. Als ze naar een film of animatie zouden willen kijken, zouden ze wel televisie kijken.

Goed Flash Web Ontwerp

Het wil niet zeggen dat het een slecht idee is om Flash-animatie te gebruiken, het is slecht en zou niet gebruikt moeten worden voor web-based design. Als het spaarzaam en in kleine hoeveelheden wordt gebruikt, kan het een site visueel aantrekkelijker maken zonder de laadtijd aanzienlijk te vertragen. Het gebruik van Flash animaties in web design omvat zaken als Flash banner advertenties, Flash video en interactieve Flash formulieren voor online enquêtes en bedrijfsgerelateerde presentaties.

Het gebruik van Flash voor het gehele webdesign is echter geen goede optie. Het vertraagt de ervaring van gebruikers omdat ze moeten wachten op de verschillende elementen die worden geladen. Bovendien gebruiken websites die met Flash zijn ontwikkeld vaak onbekende menu-indelingen en functies. Het kan verwarrend zijn voor bezoekers die door de site willen bladeren en niet onder de indruk willen zijn van hoe het menu beweegt. Ook al kun je deze dingen met Flash bereiken, betekent dat nog niet dat ze een praktische waarde op de markt hebben. Ze zien er misschien mooi uit, maar als ze niet nuttig zijn en bezoekers alleen maar frustreren, dan zijn ze van geen enkele waarde.

Flash Web Ontwerp & SEO

Een andere reden om het gebruik van Flash voor het maken van een volledige webpagina te vermijden is dat het de efficiëntie van de Zoekmachine Optimalisatie van uw website drastisch verlaagt. Webontwerpen gemaakt met Flash bestaan uit een hoofdbestand in de webpagina dat zoekmachines niet kunnen vinden. De